Op deze pagina hebben wij alle veelgestelde vragen aan onze klantenservice voor jou gebundeld. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice.

Betaling en levering

Shoppen bij Carperoo is helemaal veilig. Wij gaan heel secuur om met jouw data. Bovendien worden alle gebruikersdata automatisch verwijderd na 180 dagen.

Carperoo maakt gebruik van de Payment provider Mollie. Hierdoor kun je bij het afrekenen kiezen voor de gewenste betaalmethode. Denk hierbij aan iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact, Apple Pay en Klarna.

Alle bestellingen van Carperoo worden verzonden met PostNL pakketpost. De verzendkosten voor een bestelling bedragen €9,95, ongeacht het aantal producten in de bestelling.

Vanwege de niet-standaard afmetingen van onze speekleden betalen wij een flinke toeslag voor de verzending. Het bedrag is veel hoger dan de € 3,95 die jij betaalt. Maar om ons assortiment aantrekkelijk te houden, brengen we slechts een deel van de toeslag bij jou als klant in rekening. Zo kunnen we de speelkleden blijven aanbieden tegen een normale prijs, inclusief verzending. Zonder zelf verlies te maken. Maar we zouden wel verlies maken als we jou gratis verzending zouden aanbieden. Daarom doen we dat niet.

Zodra je de betaling hebt voltooid, krijg je per mail een orderbevestiging en een factuur. Deze kun je bewaren als garantiebewijs. Vervolgens gaat het team van Carperoo aan de slag om jouw bestelling zo netjes mogelijk in te pakken en af te leveren bij het PostNL pakketpunt. De volgende dag kun je al genieten van het nieuwe speelkleed!

Ja. Na het voltooien van de betaling ontvang je per mail een digitale factuur.

Heb je op een werkdag voor 15:00 uur jouw bestelling geplaatst? Dan doen wij de bestelling diezelfde dag nog op de post. In 99 van de 100 gevallen betekent dit dat je de bestelling de volgende dag in huis hebt.

Kenmerken van onze speelkleden

We verkopen speelkleden in twee verschillende formaten. Dat betekent> sommige steden zijn 115 x 175 cm groot, andere 130 x 160 cm. Alle speelkleden in ons assortiment zijn dus ongeveer 2 m² groot. Welke stad welk formaat heeft, staat op de productpagina.

Ja, al onze speelkleden hebben een antislipbodem van synthetisch rubber.

Nee, dat is geen probleem. Want al onze speelkleden zijn geschikt voor vloerverwarming.

Er zijn twee soorten speelkleden: wendbare oftewel dubbelzijdige en speelkleden met een antislipbodem. Onze speelkleden zijn van het tweede type. Daarom kunnen we jou geen wendbare kleden bieden.

Je kunt onze speelkleden natuurlijk met stofzuiger en mattenklopper schoonmaken. Als je het speelkleed wilt wassen, moet je dat met een handwas doen op maximaal 40 °C. Onze speelkleden mogen helaas niet in de wasmachine of droger. Nog een tip: gebruik alsjeblieft geen chemische schoonmaakmiddelen, want die kunnen schadelijke stoffen voor jouw kind bevatten.

Onze speelkleden hebben geen extra beschermingslaag tegen regen, hagel etc. Daarom raden we jou af om de speelkleden buiten neer te leggen.

Inderdaad, onze speelkleden bevatten geen schadelijke stoffen. Ze zijn gemaakt van nylon, polypropeen en een antislipmat van synthetisch rubber.