Toont alle 8 resultaten

Aanbieding!

Alle speelkleden

Speelkleed Amsterdam

 34,95
Aanbieding!
Uitverkocht

Alle speelkleden

Speelkleed Den Haag

 34,95
Aanbieding!
 42,50
Aanbieding!
Uitverkocht

Alle speelkleden

Speelkleed Groningen

 39,95
Aanbieding!
Uitverkocht

Alle speelkleden

Speelkleed Rotterdam

 39,95
Aanbieding!
Uitverkocht

Alle speelkleden

Speelkleed Stuttgart

 29,95
Uitverkocht

Alle speelkleden

Speelkleed Utrecht

 54,95
Aanbieding!
Uitverkocht

Alle speelkleden

Speelkleed Zandvoort

 34,50

Speelkleden voor kinderen

Speelkleden zijn één van de speelgoed klassiekers voor kinderen. Ze bestaande al meerdere generaties en toch is het super leerzaam speelgoed. Een speelkleed brengt de fantasie van de kinderen tot leven en staat garant voor uren speelplezier. Het leuke van speelkleden is dat het ook een leuke aanvulling is voor de speelkamer of slaapkamer. Altijd warme voeten en direct beginnen met spelen op jouw nieuwe kleed.

Speelkleden van Nederlandse steden

Bij Carperoo hebben we uitsluitend speelkleden van bestaande steden en gebieden. Dit maakt het extra leuk voor kinderen en volwassenen omdat ze op die manier kennis maken met een leuke stad. Bijvoorbeeld met het Amsterdam kleed van onze hoofdstad of juist de provincie Zeeland waar je zelf woont of bent opgegroeid. De ervaring leert in ieder geval dat de speelkleden van de Nederlandse steden als zeer leerzaam voor kinderen worden ervaren. Het aanbod speelkleden wisselt nogal. Maar een aantal hardlopers hebben wij vrijwel altijd in ons assortiment:

Speelkleed leren over het verkeer

Het speelkleed, ook wel verkeerskleed genoemd, is ook een ideale gelegenheid om kinderen de basisregels van het verkeer te leren. Welk speelgoedautootje heeft er voorrang en op tijd stoppen bij een zebrapad. Het komt allemaal aan bod. Natuurlijk is hun fantasie ook belangrijk en biedt het kleed genoeg mogelijkheid voor eigen inbreng tijdens het spelen.

Speelkleed kopen bij Carperoo

Een speelkleed bestellen bij Carperoo betekent kwalitatief hoogwaardige kleden die snel bij jou thuis geleverd worden. Ondanks de grootte van het speelkleed wordt hij eenvoudig opgerold en verzonden, zodat jij hem meestal de volgende dag al in huis hebt. Eenmaal thuis rol je hem direct uit en kan het spelen beginnen. Zit jouw favoriete stad er niet tussen of is het kleed van jouw voorkeur tijdelijk uitverkocht? Neem dan gerust contact op over wanneer de nieuwe voorraad beschikbaar is. Zeker thematische speelkleden, zoals de Elfstedentocht of Circuit Zandvoort zijn soms onverhoopt snel uitverkocht. Maar we dan uiteraard alles aan om aantal een groot aanbod Nederlandse steden op voorraad te hebben.